Arvoisat asiakkaat

Valitettavasti Koronavirus on tullut jo Varsinais-Suomeenkin. Siksi on hyvä muistuttaa kaikkia oikeasta toiminnasta, jotta virus pysyisi poissa taloyhtiöistämme.

Muistattehan hyvän käsihygienian merkityksen aina kotiin tullessa ja myös kotoa lähtiessä. On tärkeää pestä kädet huolellisesti saippuaa säästämättä.

Aivasta puseron hihaan tai nenäliinaan. Näin estät viruksen leviämisen ympäröivään ilmaan.

Hissin painikkeita ja porraskäytävän valonappuloita kannattaa painaa rystysellä (ei siis paljaalla sormenpäällä). Riski mahdollisesta viruksen siirtymisestä rystysestä esim. silmän limakalvoille on pienempi kuin sormesta. Vältä kaiteiden koskettelua porraskäytävässä. Myös hansikkaita kannattaa käyttää yhteisissä tiloissa.

Nenäliinan sattuessa putoamaan taskusta olisi kaikkien kannalta mukavaa, jos se noukittaisiin saman tien ylös kiitos.

Koronatartunnan osuessa kohdalle on tärkeää pysytellä omassa kodissa. Tällaisessa tilanteessa ei ole oikein vaarantaa muita asukkaita käymällä esim. pesutuvassa tai taloyhtiön saunassa.

Joutuessasi mahdollisesti kotikaranteeniin, ota yhteys isännöitsijään ja kerro asiasta. On tärkeää, että taloyhtiö tietää mahdolliset tartuntariskit ja voi varautua niihin esim. siivousta lisäämällä.

Koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi ethän tule toimistoomme jos tunnet itsesi sairaaksi. Hoida tällöin välttämätön asiointi toimistoaikana puhelimitse 02-2788300 tai sähköpostilla toimisto@runosmaenlampo.fi tai Runosmäen Lämpö Oy:n nettisivujen kautta www.runosmaenlampo.fi

Emme myöskään toistaiseksi kättele asiakkaita.

Ohjeistus on asiakkaiden ja henkilökunnan parhaaksi.

Ymmärtämystä ohjeistusta kohtaan toivoen

 

Runosmäen Lämpö Oy