Etusivu » Palvelut

Palvelut

Runosmäen Lämpö hoitaa, huoltaa ja huolehtii tiloistasi

Huoltopalvelut

Taloyhtiöiden palvelut ovat laaja kokonaisuus taloushallinnosta ja isännöinnistä kunnossapitoon ja siivoukseen. Runosmäen Lämpö Oy tarjoaa kaikki taloyhtiön palvelut yhden katon alla.

Isännöintipalvelut

Isännöinnillä on merkittävä rooli taloyhtiön päivittäisen arjen pyörittämisessä. Isännöitsijä on taloyhtiön toimitusjohtaja, joka vastaa juoksevista asioista.

Isannoitsija
Kirjanpito

Kirjanpitopalvelut

Taloyhtiön kirjanpidosta ja maksuliikenteestä huolehtiminen kuuluu isännöintitoimiston tehtäviin. Jokaisella taloyhtiöllämme on vastuullinen kirjanpitäjä.

Huoltopalvelut

Huoltopalveluihin kuuluu paitsi ulkoalueiden hoitoa, myös korjaustöitä, kunnossapitoa ja kiinteistöhuoltoa. Teemme huoltopalvelut omilla koneilla sekä kokeneella henkilökunnalla.

Kiinteistösiivous
Siivouspalvelut

Siivouspalvelut

Yhteisten tilojen ja rappukäytävien siisteydestä vastaavat omat, kokeneet taloyhtiökohtaiset siivoojat, jotka tuntevat kohteet. Tarjoamme tarvittaessa myös henkilökohtaisia siivouspalveluita.

Lämmitys

Runosmäen lämmöllä on käytössään oma lämmönjakeluverkko, jonka kautta tarjoamme taloyhtiöille lämmityspalveluita.

Lammitys
Kaukovalvonta

Etävalvonta

Kaukovalvontajärjestelmämme avulla pystymme seuraamaan taloyhtiöiden tilaa reaaliaikaisesti ympäri vuorokauden. Tarvittaessa pystymme myös etäohjaamaan järjestelmiä keskitetysti.

Luota kiinteistöalan ammattilaiseen