Etusivu » Ajankohtaista

Uutiset ja tiedotteet

Lue Runosmäen Lämmön kuulumiset

uutiset_ja_tiedotteet

Runosmäen Lämpö on kokenut isännöinti-, lämmitys- ja kiinteistöhoitoyhtiö, joka palvelee asiakkaitaan Turun seudulla. Lue täältä Runosmäen Lämmön uusimmat kuulumiset ja tiedotteet.

Runosmäen lämpölaitoshanke

Runosmäen Lämpö Oy aloitti lämpölaitoshankkeen aktiivisen edistämisen vuonna 2010.  Tavoite on vanhan, raskaalla polttoöljyllä toimivan lämpökeskuksen korvaaminen uudella bioenergiaa käyttävällä kattilalaitoksella. Uusi laitos voisi toimia myös alueellisena varavoimalaitoksena. Päätavoite oli – ja on – saada asukkaille edullisempaa lämpöä omalla hakevoimalalla, ympäristöystävällisesti.
Lue lisää

Kaukovalvonta nappaa häiriöt kiinni ja tarjoaa mahdollisuuden seurata omaa kulutusta

Runosmäen Lämpö Oy:n kaukovalvonta on tekniikkaa, joka paranee vanhetessaan. Kaukovalvonta valvoo kiinteistöjen tekniikkaa 24/7 ja varmistaa, että sähköä, lämpöä ja vettä riittää. Uudella tekniikalla kaukovalvonta voi tarjota asukkaalle myös henkilökohtaisia kulutustietoja.
Lue lisää

Uudet nettisivut ja uusia palveluja

Runosmäen Lämmön tunnistaa nyt uudesta logosta sekä netissä että esimerkiksi yhtiön autoissa. Samalla yhtiön nettisivut ovat uudistuneet. Menossa on kokonaismuutos, visuaalisen ilmeen lisäksi parannetaan ja kehitetään yhtiön palveluita.
Lue lisää

Uutiset Isännöintiliitto.fi -sivustolta

Isännöintiliitto laajentaa vaikuttamistyötään vuonna 2020

Tulevan vuoden toimintasuunnitelman mukaan Isännöintiliitto keskittyy syventämään vaikuttamistyötään muun muassa vahvistamalla yhteydenpitoa jäseniinsä.
Artikkeli Isännöintiliitto laajentaa vaikuttamistyötään vuonna 2020 julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Isännöintiliitto palkitsi yhteistyön taitajia

Isännöintiliiton vuosittaiset palkinnot jaettiin Helsingissä Isännöintipäivillä 18.9. Apollo Live Clubilla järjestetyssä iltajuhlassa. Juhlassa palkittiin vuoden isännöitsijä, isännöintiyritys, isännöintiteko ja palveluverkostoyritys. Isännöinnin Auktorisointi ISA ry palkitsi vuoden ISA-yrityksen.
Artikkeli Isännöintiliitto palkitsi yhteistyön taitajia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Lindström Oy voitti Palveluverkostoyritys 2019 -palkinnon 

Lindström Oy on valittu Isännöintiliiton Palveluverkostoyritys 2019 -kilpailun voittajaksi. Isännöintiliitto palkitsee vuosittain kiinteistöalan ammattilaisia Isännöintipäivillä, jotka tänä vuonna järjestettiin Helsingissä. Palkintojen teemana oli yhteistyö.
Artikkeli Lindström Oy voitti Palveluverkostoyritys 2019 -palkinnon  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Suomen Tekninen Isännöinti Oy:n palvelukonsepti on Isännöintiteko 2019

Suomen Teknisen Isännöinti Oy:n (STIO) palvelukonsepti on valittu Isännöintiteko 2019 -kilpailun voittajaksi. Isännöintiliitto palkitsee vuosittain kiinteistöalan ammattilaisia Isännöintipäivillä, jotka tänä vuonna järjestettiin Helsingissä. Palkintojen teemana oli yhteistyö. 
Artikkeli Suomen Tekninen Isännöinti Oy:n palvelukonsepti on Isännöintiteko 2019 julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Vuoden 2019 ISA-yritys on TVT Asunnot Oy Turusta

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry on nimennyt vuoden ISA-yritykseksi TVT Asunnot Oy:n Turusta. Vuokratalojen isännöintiin keskittynyt yritys sai korkeimman pistemäärän auditoinneissa.
Artikkeli Vuoden 2019 ISA-yritys on TVT Asunnot Oy Turusta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Taloasema voitti Isännöintiyritys 2019 -palkinnon 

Taloasema on valittu Isännöintiyritys 2019 -kilpailun voittajaksi. Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alan ammattilaisia Isännöintipäivillä, jotka tänä vuonna järjestettiin Helsingissä. Palkintojen teemana oli yhteistyö.  
Artikkeli Taloasema voitti Isännöintiyritys 2019 -palkinnon  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »