Etusivu » Ajankohtaista

Uutiset ja tiedotteet

Lue Runosmäen Lämmön kuulumiset

uutiset_ja_tiedotteet

Runosmäen Lämpö on kokenut isännöinti-, lämmitys- ja kiinteistöhoitoyhtiö, joka palvelee asiakkaitaan Turun seudulla. Lue täältä Runosmäen Lämmön uusimmat kuulumiset ja tiedotteet.

Varaudu koronaan

Arvoisat asiakkaat Valitettavasti Koronavirus on tullut jo Varsinais-Suomeenkin. Siksi on hyvä muistuttaa kaikkia oikeasta toiminnasta, jotta virus pysyisi poissa taloyhtiöistämme. Muistattehan hyvän käsihygienian merkityksen aina kotiin tullessa ja myös kotoa lähtiessä. On tärkeää pestä kädet huolellisesti saippuaa säästämättä. Aivasta puseron hihaan tai nenäliinaan. Näin estät viruksen leviämisen ympäröivään ilmaan. Hissin painikkeita ja porraskäytävän valonappuloita kannattaa…
Lue lisää

Haemme kesätyöntekijöitä

HAEMME KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Palkkaamme kesäisin n. 5 kesätyöntekijää siivoukseen. Toivomme kesätyöntekijöiltä: vähintään 16 vuoden ikää mielellään mahdollisuutta työskennellä yhtäjaksoisesti n. kahden kuukauden ajan ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, suomenkielen osaamista ja luotettavuutta. Hakuaika päättyy huhtikuun lopussa ja ilmoitamme valituille henkilökohtaisesti kahden viikon sisällä haun päättymisestä. Voit lähettää vapaan hakemuksen sähköpostitse sini.paavolainen@runosmaenlampo.fi
Lue lisää

Runosmäki ottaa lämmön ilmalämpötekniikalla

Runosmäen Lämpö Oy on kääntänyt kaikki kivet, jotta alueen asukkaille voidaan tarjota kohtuuhintaista ja ympäristöystävällistä lämmitysenergiaa. Lämpölaitoshankkeen useat eri tonttivaihtoehdot ja ratkaisumallit on tähän mennessä jäädytetty kaupungin päätöksillä. Ratkaisuksi on löytynyt uutta energiatekniikkaa hyödyntävä lämpöpumppulaitos.   Turun kaupunki on sitkeästi halunnut pitää Runosmäen alueen Turku Energian kaukolämpöasiakkaana. Ongelmana on kaukolämmön kallis hinta. Viimeisin kaukolämpösopimus Turku…
Lue lisää

Uusi huoltomies vaihtoi keittiöstä ulkotöihin

Mikko Hakala on viittä vaille valmis kiinteistönhoitaja ja monille Runosmäen Lämmön taloyhtiöille jo tuttu kasvo. Hakala on tehnyt parikymmentä vuotta töitä kokkina suurtalousesimiehen koulutuksella, missä työt tehdään usein sekuntiaikataululla. Nyt käsissä ovat isommat työkalut.   – Halusin lähteä ihan muulle alalle välillä, tehdä vähän liikkuvampaa työtä, jossa pääsee ulkoilmaan. Tämä on vaihtelevampaa, saa olla ihmisten…
Lue lisää

Äänetön yhtiöauto

Runosmäessä on kesästä saakka voinut bongata liki äänettömän sähköllä toimivan huoltoauton. Kun huoltotöissä liikutaan tällä menopelillä Goupil-G4, melutaso tipahtaa mukavasti. Autoa on käytetty kaikkiin kuljetuksiin, mitä Runosmäen Lämmön päivittäisissä töissä tarvitaan. – Ollaan viherjalkaisia ja ympäristöystävällisiä, Runosmäen Lämpö Oy:n toimitusjohtaja Petri Pyykkönen linjaa sähköauton käyttöä.   Sähköajoneuvo on hankittu, jotta esimerkiksi roska-astioiden tyhjennyskierroksille löydettäisiin ympäristöystävällinen…
Lue lisää

Runosmäen lämpölaitoshanke

Runosmäen Lämpö Oy aloitti lämpölaitoshankkeen aktiivisen edistämisen vuonna 2010.  Tavoite on vanhan, raskaalla polttoöljyllä toimivan lämpökeskuksen korvaaminen uudella bioenergiaa käyttävällä kattilalaitoksella. Uusi laitos voisi toimia myös alueellisena varavoimalaitoksena. Päätavoite oli – ja on – saada asukkaille edullisempaa lämpöä omalla hakevoimalalla, ympäristöystävällisesti.
Lue lisää

Kaukovalvonta nappaa häiriöt kiinni ja tarjoaa mahdollisuuden seurata omaa kulutusta

Runosmäen Lämpö Oy:n kaukovalvonta on tekniikkaa, joka paranee vanhetessaan. Kaukovalvonta valvoo kiinteistöjen tekniikkaa 24/7 ja varmistaa, että sähköä, lämpöä ja vettä riittää. Uudella tekniikalla kaukovalvonta voi tarjota asukkaalle myös henkilökohtaisia kulutustietoja.
Lue lisää

Uudet nettisivut ja uusia palveluja

Runosmäen Lämmön tunnistaa nyt uudesta logosta sekä netissä että esimerkiksi yhtiön autoissa. Samalla yhtiön nettisivut ovat uudistuneet. Menossa on kokonaismuutos, visuaalisen ilmeen lisäksi parannetaan ja kehitetään yhtiön palveluita.
Lue lisää

Uutiset Isännöintiliitto.fi -sivustolta

Esimerkki etäosallistumisesta postin tai sähköpostin välityksellä varsinaiseen yhtiökokoukseen

Tämä on Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton yhdessä laatima, havainnollistava esimerkki etäosallistumisesta postin tai sähköpostin välityksellä varsinaisessa yhtiökokouksessa käsiteltäviin asioihin.
Artikkeli Esimerkki etäosallistumisesta postin tai sähköpostin välityksellä varsinaiseen yhtiökokoukseen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Kaksi kolmasosaa taloyhtiöistä alkaa suunnitella putkiremonttia, kun putket jo vuotavat

Putkiremontteja tehdään eniten 1960−70-luvuilla valmistuneissa taloyhtiöissä, mutta 1980-luvun rakennusten osuus on selvästi nousussa. Lähes 70 prosenttia taloyhtiöistä alkaa vasta suunnitella putkiremonttia, kun putket jo vuotavat.
Artikkeli Kaksi kolmasosaa taloyhtiöistä alkaa suunnitella putkiremonttia, kun putket jo vuotavat julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Isännöintiliitto vahvistaa asiantuntijarooliaan: Tuomas Viljamaa vaikuttamis- ja tutkimusjohtajaksi

Isännöintiliitto pystyy jatkossa entistä paremmin edistämään isännöintialalle tärkeitä asioita ja tuottamaan jäsenilleen taloyhtiöasumiseen liittyvää tietoa, kun liiton vaikuttamis- ja tutkimusjohtajaksi valittu Tuomas Viljamaa (VTM) aloittaa tehtävässään toukokuun alussa.
Artikkeli Isännöintiliitto vahvistaa asiantuntijarooliaan: Tuomas Viljamaa vaikuttamis- ja tutkimusjohtajaksi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Isännöintiliiton kysely: Yhtiökokousten pitäminen jakaa mielipiteitä

Isännöitsijät arvioivat nyt taloyhtiön tilanteen ja valmiuden mukaan, miten yhtiökokous järjestetään koronarajoitusten aikana. Kokouksia pidetään etäyhteyksien avulla, jos taloyhtiön korjaus- tai taloustilanne sitä vaatii ja se on mahdollista osakkaille. Osa siirtää kokoukset suosiolla myöhäisempään ajankohtaan. Asia selviää Isännöintiliiton jäsenilleen tällä viikolla tekemästä kyselystä.
Artikkeli Isännöintiliiton kysely: Yhtiökokousten pitäminen jakaa mielipiteitä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Sähköautojen latausvalmiusvelvoite liian tiukka taloyhtiöille

Hallitus on hyväksynyt lakiesityksen, joka velvoittaa taloyhtiöt lisäämään sähköautojen latausmahdollisuuksia. Lain on tarkoitus tulla voimaan mahdollisimman pian ja siihen liittyvät velvoitteet tulevat voimaan vuodesta 2021 lähtien. Isännöintiliitto pitää lakia liian tiukkana ja epämääräisenä.
Artikkeli Sähköautojen latausvalmiusvelvoite liian tiukka taloyhtiöille julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Oikaisu: Isännöintiliitto ei kannusta lykkäämään yhtiökokouksia

Toisin kuin mediassa on kerrottu, Isännöintiliitto nimenomaan kannattaa kevään yhtiökokouksien pitämistä etäyhteyksien avulla. Kokouksen lykkäämistä kannattaa harkita lähinnä sellaisessa tilanteessa, jossa yhtiön ei tarvitse päättää isoista hankkeista ja osakkailla on isoja vaikeuksia osallistua kokoukseen etäyhteyksien avulla.
Artikkeli Oikaisu: Isännöintiliitto ei kannusta lykkäämään yhtiökokouksia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »