Etusivu » Ajankohtaista

Uutiset ja tiedotteet

Lue Runosmäen Lämmön kuulumiset

uutiset_ja_tiedotteet

Runosmäen Lämpö on kokenut isännöinti-, lämmitys- ja kiinteistöhoitoyhtiö, joka palvelee asiakkaitaan Turun seudulla. Lue täältä Runosmäen Lämmön uusimmat kuulumiset ja tiedotteet.

Runosmäki ottaa lämmön ilmalämpötekniikalla

Runosmäen Lämpö Oy on kääntänyt kaikki kivet, jotta alueen asukkaille voidaan tarjota kohtuuhintaista ja ympäristöystävällistä lämmitysenergiaa. Lämpölaitoshankkeen useat eri tonttivaihtoehdot ja ratkaisumallit on tähän mennessä jäädytetty kaupungin päätöksillä. Ratkaisuksi on löytynyt uutta energiatekniikkaa hyödyntävä lämpöpumppulaitos.   Turun kaupunki on sitkeästi halunnut pitää Runosmäen alueen Turku Energian kaukolämpöasiakkaana. Ongelmana on kaukolämmön kallis hinta. Viimeisin kaukolämpösopimus Turku…
Lue lisää

Uusi huoltomies vaihtoi keittiöstä ulkotöihin

Mikko Hakala on viittä vaille valmis kiinteistönhoitaja ja monille Runosmäen Lämmön taloyhtiöille jo tuttu kasvo. Hakala on tehnyt parikymmentä vuotta töitä kokkina suurtalousesimiehen koulutuksella, missä työt tehdään usein sekuntiaikataululla. Nyt käsissä ovat isommat työkalut.   – Halusin lähteä ihan muulle alalle välillä, tehdä vähän liikkuvampaa työtä, jossa pääsee ulkoilmaan. Tämä on vaihtelevampaa, saa olla ihmisten…
Lue lisää

Äänetön yhtiöauto

Runosmäessä on kesästä saakka voinut bongata liki äänettömän sähköllä toimivan huoltoauton. Kun huoltotöissä liikutaan tällä menopelillä Goupil-G4, melutaso tipahtaa mukavasti. Autoa on käytetty kaikkiin kuljetuksiin, mitä Runosmäen Lämmön päivittäisissä töissä tarvitaan. – Ollaan viherjalkaisia ja ympäristöystävällisiä, Runosmäen Lämpö Oy:n toimitusjohtaja Petri Pyykkönen linjaa sähköauton käyttöä.   Sähköajoneuvo on hankittu, jotta esimerkiksi roska-astioiden tyhjennyskierroksille löydettäisiin ympäristöystävällinen…
Lue lisää

Runosmäen lämpölaitoshanke

Runosmäen Lämpö Oy aloitti lämpölaitoshankkeen aktiivisen edistämisen vuonna 2010.  Tavoite on vanhan, raskaalla polttoöljyllä toimivan lämpökeskuksen korvaaminen uudella bioenergiaa käyttävällä kattilalaitoksella. Uusi laitos voisi toimia myös alueellisena varavoimalaitoksena. Päätavoite oli – ja on – saada asukkaille edullisempaa lämpöä omalla hakevoimalalla, ympäristöystävällisesti.
Lue lisää

Kaukovalvonta nappaa häiriöt kiinni ja tarjoaa mahdollisuuden seurata omaa kulutusta

Runosmäen Lämpö Oy:n kaukovalvonta on tekniikkaa, joka paranee vanhetessaan. Kaukovalvonta valvoo kiinteistöjen tekniikkaa 24/7 ja varmistaa, että sähköä, lämpöä ja vettä riittää. Uudella tekniikalla kaukovalvonta voi tarjota asukkaalle myös henkilökohtaisia kulutustietoja.
Lue lisää

Uudet nettisivut ja uusia palveluja

Runosmäen Lämmön tunnistaa nyt uudesta logosta sekä netissä että esimerkiksi yhtiön autoissa. Samalla yhtiön nettisivut ovat uudistuneet. Menossa on kokonaismuutos, visuaalisen ilmeen lisäksi parannetaan ja kehitetään yhtiön palveluita.
Lue lisää

Uutiset Isännöintiliitto.fi -sivustolta

Isännöitsijät: Taloyhtiölainojen saaminen on vaikeutunut myös isoissa kaupungeissa

Taloyhtiöiden on entistä haastavampaa saada taloyhtiölainaa korjaushanketta varten, ilmenee Isännöintiliiton jäsenilleen tekemästä kyselystä. Isännöitsijöiden vastauksista kävi ilmi, että rahoitushaasteet eivät koske vain muuttotappioalueita.
Artikkeli Isännöitsijät: Taloyhtiölainojen saaminen on vaikeutunut myös isoissa kaupungeissa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Motiva pitää Energia-avustukset asuinrakennuksille -webinaarin 27.2. klo 13-16

Vuoden 2020 alusta alkaen toteutettaviin asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjauksiin voi hakea uutta energia-avustusta.
Artikkeli Motiva pitää Energia-avustukset asuinrakennuksille -webinaarin 27.2. klo 13-16 julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Energiaseminaari tiivisti, mitä taloyhtiöissä voi tehdä energiahukalle

Isännöinnin energiaseminaarin eväät yhdessä korissa, olkaa hyvät.
Artikkeli Energiaseminaari tiivisti, mitä taloyhtiöissä voi tehdä energiahukalle julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

PRH poistaa kaupparekisteristä taloyhtiöt, joiden hallituksesta ei ole tietoa

Patentti- ja rekisterihallitus muistuttaa isännöitsijöitä pitämään yhtiön hallitustiedot ajan tasalla kaupparekisterissä.
Artikkeli PRH poistaa kaupparekisteristä taloyhtiöt, joiden hallituksesta ei ole tietoa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Digita kehottaa tarkistamaan antennijärjestelmän Ylen HD-lähetyksiä varten

Yle alkaa lähettää HD-kanaviaan Digitan antenni-tv-verkossa 1.4.2020 alkaen. Digita muistuttaa varmistamaan taloyhtiöiden antennijärjestelmän toimivuuden.
Artikkeli Digita kehottaa tarkistamaan antennijärjestelmän Ylen HD-lähetyksiä varten julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »

Isännöinnillä keskeinen rooli asumisen ilmastovaikutusten vähentämisessä

Asuminen on liikkumisen ohella isoin suomalaisten kotitalouksien hiilidioksidipäästöjen aiheuttaja. Taloyhtiön hallituksen päätöksillä ja isännöinnin energia-asioiden asiantuntemuksella on iso vaikutus kaikkien asukkaiden hiilijalanjälkeen.
Artikkeli Isännöinnillä keskeinen rooli asumisen ilmastovaikutusten vähentämisessä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lue lisää »